Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Нарада керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з актуальних питань розвитку освітньої галузі області

          19 лютого 2019 року на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва відбулася нарада керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з актуальних питань розвитку освітньої галузі області.

          Олександр Мисник, голова Чернігівської обласної державної адміністрації, окреслив завдання для органів управління освітою щодо забезпечення якісних освітніх послуг у закладах освіти області та наголосив, що освітня галузь завжди була пріоритетною в діяльності обласної державної адміністрації.

          Адже за словами Петра Порошенка: «Крім того, що ми побудували нову армію, крім того, що ми захистили країну, нашим першим пріоритетом має бути освіта. Бо освіта – це не видатки державного бюджету. Освіта – це інвестиції держави у майбутнє».

          Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, акцентував на актуальних питаннях розвитку освітньої галузі області за результатами робочої наради в Міністерстві освіти і науки України щодо впровадження «Нової української школи», а саме:

          • реалізації державної політики щодо реформування освітньої галузі;
          • подальшого впровадження реформи «Нова українська школа»;
          • нових механізмів протидії булінгу;
          • розвитку інклюзивного навчання;
          • покращення матеріально-технічної бази;
          • проведення та вдосконалення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»);
          • модернізації освітнього процесу тощо.

          Крім того, обговорено питання організованого закінчення 2018-2019 навчального року, організації підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників та інші.

           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/