Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії

          10  лютого 2019 року на базі Чернігівської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 20 Чернігівської міської ради відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії.

          36 юних астрономів зібралися, щоб взяти участь в інтелектуальних змаганнях та продемонструвати свої знання і вміння.

          Учасників олімпіади привітали Інна Вошкіна, завідувач відділу роботи з обдарованими учнями Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, Геннадій Ячний, заступник голови журі олімпіади з астрономії, завідувач відділу природничо-математичних дисциплін Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

          Учасникам олімпіади були запропоновані завдання теоретичного та практичного турів, що складені відповідно до методичних рекомендацій Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» та були орієнтовані на рівень складності ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії.

          Під час теоретичного туру учні відповідали на тестові питання та розв’язали 5 задач. У практичному турі юні інтелектуали вирішили 2 завдання на псевдоспостереження.

          Бажаємо всім учасникам олімпіад натхнення, успіхів і перемог!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/