Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Зустріч начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації з педагогічними колективами закладів освіти Ічнянської об’єднаної територіальної громади

          06 лютого 2019 року в ході робочого візиту Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації, відвідав заклади освіти Ічнянської об’єднаної територіальної громади.

          Серед постраждалих будівель від вибухів на військових складах в Ічні виявився Дружбинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

          Микола Конопацький відвідав заклад та впевнився, що проведено значний комплекс ремонтно-відновлювальних робіт: замінено всі вікна, двері, дах, електричне обладнання, відремонтовані класні кімнати, кабінети, їдальню, майстерні.

          Нині в закладі повністю відновлено освітній процес.

          У рамках зустрічі з педагогічним колективом школи начальник Управління освіти і науки обговорив питання фінансової підтримки закладу, покращення санітарно-гігієнічних умов, напрями розвитку освітнього закладу у 2019 році щодо ефективної реалізації цілей і завдань Нової української школи.

          Освітня реформа, яка розпочата зараз, якісно відрізняється від попередніх спроб реформування перш за все тим, що державою закладено реальні передумови змін. 

          Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувалося раніше, а і вміння застосовувати їх у житті.

          Також Микола Конопацький відвідав Дружбинський дошкільний навчальний заклад «Антошка» та перевірив стан ремонтно-відновлювальних робіт.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/