Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед школярів та студентів

          2-3 лютого 2019 року на базі спортивного комплексу «Хімік» понад 700 учасників з 20 областей України виборювали місця в чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO серед школярів та студентів.

          У заході взяли участь заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова, заступник Голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Володимир Артамонов, директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш, віце-президент федерації студентського і учнівського спорту України, ректор Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, професор Микола Носко й інші гості.

          Окрасами змагань стали виконання гімну України всесвітньо відомим тенором Юрієм Лук’яненко та хореографічна постановка талановитих гімнасток Чернігівської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. 

          Кікбоксинг – одне із найпопулярніших нині єдиноборств.

          До пізнього вечора юні спортсмени змагалися на центральному ринзі і трьох татамі. Єдині вимоги, рівні умови, азарт та бажання перемогти об’єднали учасників.

          Усі чемпіони і призери були нагороджені грамотами та медалями Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

          Командний кубок за перше місце було вручено дебютантам змагань –кікбоксерам Чернігівщини.

          Вітаємо юних спортсменів та бажаємо успіхів і подальших звершень!

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/