Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технологій)

          2-3 лютого 2019 року на базі загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів фізико-математичного профілю № 12 м. Чернігова відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технологій).

          Участь в олімпіаді взяли 66 учнів 9 та 11 класів закладів загальної середньої освіти області (31 – з обслуговуючих видів праці, 35 – з технічних).

          Із вітальним словом до учасників олімпіади звернулися Світлана Мазуренко, голова журі олімпіади з трудового навчання (технологій), кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та безпеки життєдіяльності Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Григорій Джевага, співголова журі олімпіади, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри педагогіки, психології і методики технологічної освіти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка.

          Завдання ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технологій) були складені відповідно до методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України.

          Олімпіада відбулася на надзвичайно творчому та результативному рівні. Учні показали себе справжніми творцями, які несуть у світ красу й неповторність.

          Нехай переможцям олімпіада принесе радість від досягнутих результатів і натхнення вдосконалювати свої знання під час підготовки до участі у Всеукраїнському етапі.

          Бажаємо всім учасникам олімпіад натхнення, успіхів і перемог!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/