Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики

          2-3лютого 2019 року на базі Чернігівського національного технологічного університету відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.

          76 учнів закладів загальної середньої освіти області зібралися для того, щоб взяти участь в інтелектуальних змаганнях та продемонструвати свої знання і вміння.

          Юних програмістів вітали та побажали успіхів Віктор Довбня, проректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, доктор філософських наук, Юрій Горошко, голова журі олімпіади з інформатики, завідувач кафедри інформатики і обчислювальної техніки Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, доктор педагогічних наук, професор.

          Обласний етап олімпіади з інформатики було проведено у два практичні тури за єдиними завданнями, укладеними Інститутом модернізації змісту освіти, з використанням центрального серверу прийому та перевірки учнівських робіт.

          Інформатика – це важлива наука, адже нині Україна дуже впевнено входить в еру цифрових технологій, інтернет-речей, електронного самоврядування, електронних систем самообслуговування. Все це вже у нашому житті для того, щоб ми жили комфортніше. Тому нашій країні дуже потрібні фахівці, які будуть впроваджувати ці інновації.

          Бажаємо всім учасникам олімпіад натхнення, успіхів і перемог!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/