Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Заходи до Дня пам`яті Героїв Крут

          Щороку 29 січня ми вшановуємо подвиг молодих патріотів України, які в далекому 1918 році мужньо стали до бою з більшовицькими загарбниками та віддали життя за свободу рідного краю.

          У Чернігівському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді для вихованців було проведено годину мужності «Перемога українського духу», під час якої гуртківці ознайомилися з історичними подіями, що відбувались у 1918 році, створили куточок пам'яті Героїв Крут «Нескорені», вшанували загиблих хвилиною мовчання.

          Також для вихованців Центру було організовано тематичну екскурсію «Бій під Крутами» до Чернігівського обласного історичного музею імені В.В. Тарновського.

          У Березнянському навчально-реабілітаційному центрі проведено засідання за круглим столом «Символ українського героїзму: бій під Крутами» та тематичні інформаційні години.

          Гуртківці позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» разом із вихованцями Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей організували флешмоб та хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих героїв, які власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію становлення Української держави.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/