Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Міжнародний турнір з футболу за підтримки Андрія Ярмоленка

               02-03 січня 2019 року на базі Фізкультурно-оздоровчого комплексу Чернігівського національного технологічного університету пройшов щорічний традиційний Міжнародний турнір з футболу за підтримки Андрія Ярмоленка.
               Упродовж двох днів за перемогу змагалися команди юнаків та дівчат  2008-2009 років народження з міст Гомеля (Республіка Білорусь), Києва, Ніжина та Чернігова. 
                Під час турніру юні футболісти продемонстрували насичену яскравими футбольними комбінаціями та гольовими моментами, красиву, а іноді сповнену недитячого трагізму, гру. 
          Володарями призових місць стали команди:
          І місце – «Юність-1» (м. Чернігів)
          ІІ місце – ДЮСШ (м. Ніжин)
          ІІІ місце – «Юність-2008» (м. Чернігів)
          IV місце – «Юність» (м. Чернігів), дівчата
          V місце – СДЮШОР № 8 (м. Гомель)
          VІ місце – «Арсенал» (м. Київ)
          VІІ місце – СДЮШОР «Десна» (м. Чернігів)
          VІІІ місце – «Юність-2009» (м. Чернігів)
               Яскравим та цікавим стало закриттям турніру. Привітала учасників змагань, подякувала за організацію та проведення турніру на високому рівні заступник начальника Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Олена Соронович.
               За традицією, започаткованою директором Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» Геннадієм Прокоповичем, на закриття турніру прийшли провідні гравці футбольного клубу «Десна» Чернігів - Денис Фаворов, Артем Фаворов, Олександр Філіпов, Владислав Огиря та Денис Безбородько.
               Завітав на свято і вихованець СДЮШОР з футболу «Юність», а нині гравець основного складу збірної команди України з футболу U-17, Даніїл Скорко.
               Привітав і поздоровив учасників турніру директор СДЮШОР з футболу «Юність», голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович. Він побажав учасникам турніру нових вагомих здобутків на футбольній ниві та подальших успіхів у прагненні юних футболістів до найвищих футбольних вершин.
               Організатори турніру за результатами двох ігрових днів визначили кращого голкіпера турніру – Арсеній Кравцов (м. Гомель), кращого захисника – Матвій Кокора (м. Київ), кращого нападника – вихованка СДЮШОР «Юність» Дарья Кириченко. Звання «Кращого бомбардира» отримав Богдан Чубатюк (м. Ніжин), який протягом турніру забив 10 м’ячів у ворота суперників. Кращим гравцем турніру став Георгій Гегечкорі («Юність-1»).
               Володарем титулу «Глядацьких симпатій» став Тимур Давидов (м. Київ «Арсенал»), «Найкориснішого гравця» команди – Олександр Мороз (м. Чернігів «Юність»), «Наймолодшого гравця» – Павло Панцирєв (м. Чернігів «Юність-2009»), «Найкращого іноземного футболіста» – Роман Шаповал (м. Гомель). 
               Переможців та призерів турніру нагороджено кубками та медалями, учасників турніру – подарунками, переданими Андрієм Ярмоленком. Тож бажаємо юним футболістам міцного здоров’я, впевненості та подальших спортивних успіхів та перемог!

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/