Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Дорогі колеги, однодумці, друзі!

           

          Прийміть якнайщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

          2018-й був насиченим подіями та напруженою працею, саме він став точкою опори, де відбулося багато звершень і закладено новації: стартувала Нова українська школа, впроваджувалися нові ініціативи та наукові програми. І нині тривають процеси реформування, без яких неможливі реальні перетворення у сфері освіти.

          Шановні освітяни, ви здобували нові знання і розвивали навички, з посмішкою заходили до шкільних класів, аудиторій та лабораторій. Хочу подякувати кожному, хто наближав позитивні зміни: вихователям у закладах дошкільної освіти, які турбуються про наймолодших; учителям і майстрам, які є для своїх учнів справжніми помічниками та партнерами; позашкільникам, які допомагають дітям знайти й розкрити власні таланти; викладачам закладів вищої освіти, які формують еліту нашої держави.

          Нехай прекрасні зимові свята принесуть всім здоров’я, спокій і злагоду. Прийдешній рік буде щедрим на нові успіхи й творчі звершення, принесе мир та стабільність рідній країні, а у ваших домівках завжди панує сімейне щастя, щира любов і взаєморозуміння.

          Веселих Вам свят!

          З Новим Роком та Різдвом Христовим!

          З повагою та найкращими побажаннями

          начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації

          М. КОНОПАЦЬКИЙ

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/