Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шибиринівський заклад дошкільної освіти радісно зустрів своїх перших маленьких вихованців

           

          29 грудня у Михайло-Коцюбинській територіальній громаді (с. Шибиринівка) урочисто відкрито комунальний заклад дошкільної освіти «Перлинка».

          Для жителів громади це дійсно справжній подарунок. «Перлинку» зможуть відвідувати 25 малюків із п’яти населених пунктів Шибиринівського, Жукотківського та Пльохівського старостинських округів.

          Садочок розташовано у приміщенні адмінбудівлі Шибиринівського старостинського округу, яке не використовувалось.

          На дітей чекають цікава ігрова кімната із сучасними меблями, комфортна спальня та харчоблок. Освітній процес будуть забезпечувати директор, вихователь, помічник вихователя та музичний керівник.

          Розділити радість з мешканцями громади завітали виконуюча обов’язки голови Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Лідія Гаєвська.

          Гості привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із відкриттям нового затишного садочку та з наступаючим Новим роком, побажали всім здоров’я, миру, злагоди та доброї долі.

          Після символічного перерізання стрічки всіх присутніх було запрошено до приміщення закладу і ознайомлено з комфортними умовами для перебування дітей.

          Святковий настрій для всіх присутніх створили учасники Євроклубу Михайло-Коцюбинської гімназії «Нове покоління» під супроводом Наталії Шурди.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/