Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Засідання школи передового педагогічного досвіду

          «Ми повинні навчати! Ми можемо навчити! Ми хочемо навчатися разом заради змін!» – під таким девізом 20 грудня 2018 року на базі Чернігівського центру професійно-технічної освіти відбулося засідання школи передового педагогічного досвіду «Європейські стандарти обслуговування – секрети приготування стейку».

          Метою заходу було поширення передового педагогічного досвіду роботи, вдосконалення освітньої майстерності та формування професійної мобільності.

          Презентуючи свій досвід роботи, методист Чернігівського центру професійно-технічної освіти О. Максименко наголосила, що робота в Центрі спрямована саме  на  професійний розвиток педагогічних працівників та акцентувала на важливості освіти впродовж життя.

          С.Крутько ознайомила присутніх з етапами та складностями ступенів прожарки стейків згідно з європейськими стандартами ресторанного сервісу, які під час практичного блоку засідання показала майстер виробничого навчання з професії «Кухар» Н.Щепун.

          Професійні уміння та навички презентації готових страв продемонструвала майстер виробничого навчання з професії «Офіціант» С.Митькевич.

          Змістовна робота дозволила учасникам обмінятися досвідом, вивчити досвід роботи колег та поповнити свій арсенал новими технологіями організації інноваційного навчально-виробничого процесу.

          За підсумками роботи засідання прийняті рекомендації та завдання на наступне заняття школи передового педагогічного досвіду.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/