Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Юннати вивчають свої права

          У грудні 2018 року педагоги комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» провели низку заходів з метою реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!».

          Для вихованців гуртка «Юні валеологи» проведено дидактичну гру «Я і мої права», де юннати ознайомились з правами дитини згідно Конвенції ООН та закріпили знання за допомогою вправ «Ким я хочу бути», «Що потрібно для роботи», «Відпочинок», «Моє ім’я», «У лікаря».

          Виховний захід «Правознавчі розваги» відбувся для учасників гуртка «Основи екологічних знань», куди завітали представники  Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області. Вони провели з юннатами правову гру: «Булінг чи ні?» та поспілкувалася з дітьми стосовно їхніх прав та обов`язків.

          Для вихованців гуртка «Юні екологи» представники Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою організували бесіду «Скажи насильству – Ні!».

          Реалізація проекту «Я маю право!» – важливий крок, адже з допомогою нього відбувається формування правової свідомості юних громадян України.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/