Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ЗА ЧЕСТЬ, ЗА СЛАВУ, ЗА НАРОД

          Святкові заходи до Дня Збройних Сил України вже давно стали традиційними в закладах освіти Чернігівщини.

          У Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій відбувся святковий концерт для військовослужбовців Чернігівського зонального відділу військової служби правопорядку, які є частими гостями коледжу. Вони залюбки проводять уроки мужності для студентів, беруть участь у спільних заходах, а випускники закладу освіти проходять військову службу в частині.

          Серед здобувачів освіти 1-3 класів Новгорода-Сіверської державної гімназії імені К.Д. Ушинського організовано конкурсну програму «Парад козацьких загонів». Гімназисти змагалися в майстерності виконання стройової пісні, умінні виконувати стройові команди та показували злагоджені дії класних колективів.

          Також у закладі проведено святкову лінійку-вітання «Уклін усім, хто край свій боронить» та спортивні змагання «На службу України йдуть хлопці - козаки», під час яких учасники показали свою силу, спритність та витривалість.

           

          На базі Дігтярівського навчально-виховного комплексу відбувся захід «За  честь, за славу, за народ».

          У рамках проекту «Тепла ковдра» лідери учнівського самоврядування на чолі з педагогом-організатором Дігтярівського навчально-виховного комплексу Надією Кленько зв'язали теплу ковдру для випускника закладу Євгена Шевеля, який нині захищає нашу країну.

          Учасники проекту в кожну ниточку вклали свою любов і віру в тих людей, які щодня борються за мирне небо над нашими головами. Теплу ковдру, малюнки, листи, солодощі та подарунки направили в Новгород-Сіверський об'єднаний міський військовий комісаріат для подальшої передачі на передову.

          У ході заходу проведена щорічна районна спартакіада допризовної та призовної молоді, яка присвячена воїну 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України, випускнику закладу Вороб’ю Івану, який загинув під час виконання службових обов’язків у зоні проведення операції об'єднаних сил.

          У спартакіаді взяли участь 8 закладів освіти Новгорода-Сіверського району. Перемогу в цікавій та напруженій боротьбі здобула команда Чайкинського навчально-виховного комплексу. Команди-призери нагороджені кубком, медалями, грамотами та солодкими призами.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/