Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, закладів освіти області, педагогічних працівників, учнівської та студентської молоді!

          Всеукраїнська дитяча громадська організація «Гармонійний розвиток» запрошує до участі у 46-му заочному інтелектуальному міжнародному конкурсі «50 слів».

          Головною метою заходу є вдосконалення навичок роботи з джерелами інформації.

          Конкурс буде проведено у два етапи: перший етап – з 20.12.2018 по 05.01.2019, другий етап – з 05.01. по 20.01.2019.  Участь у заході безкоштовна.

          Запитання першого та другого туру 46-го заходу "50 слів" будуть оприлюднені на офіційному сайті www. http://h-d.in.ua та на блозі http://vmk-garmonia.blogspot.com орієнтовно з 20.12.2018. Відповіді надсилати за адресою: вул. Фастівська, 41, смт. БОРОВА, Фастівський р-н, Київська обл., Україна, 08520, або e-mail:  [email protected]   чи   [email protected], Валерій Михайлович Косенко.

          З детальними умови конкурсу можна ознайомитись на сайті ВДГО «Гармонійний розвиток» за електронною адресою: www. http://h-d.in.ua або у допоміжному блозі http://vmk-garmonia.blogspot.com .

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/