Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Не будьмо байдужими до тих, хто потребує допомоги!

          03 грудня все прогресивне людство відзначає Міжнародний день інвалідів. За останні десятиліття в Україні збільшилась кількість дітей з інвалідністю, які потребують уваги з боку родини й держави.

          Завдання суспільства – створити умови для одержання цими дітьми якісної та доступної освіти, формування життєвих компетентностей, адаптування до реалій життя.

          У цей день у Сосницькому навчально-реабілітаційному центрі, де здобувають освіту діти з особливими освітніми потребами, відбулося театралізоване дійство, під час якого учні мали можливість погратися, попрацювати в команді, відпочити та отримати позитивні емоції.

          У Березнянському навчально-реабілітаційному центрі також програма свята була насиченою: вихованці відвідали циркову виставу в м. Мена й побували на благодійному заході «Творці краси і добрих справ» в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм, де презентували виставку своїх виробів декоративно-прикладного мистецтва і роботи гуртка «Фотостудія в об’єктиві» на тему «Я – такий, як ти!».

          Переймаючись буденними проблемами, необхідно замислюватись над непростою долею людей з інвалідністю не тільки в цей день. Не забуваймо про тих, хто живе поруч із нами й потребує допомоги та уваги. Нехай добро і милосердя живуть у серці кожного!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/