Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Соціальний театр як ефективна й популярна форма просвітницької роботи з дітьми та молоддю

          30 листопада 2018 року з метою підготовки до обласного фестивалю дитячих театральних колективів «те-Арт-соціо» на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського проведено майстер-клас для керівників дитячих театральних колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

          Майстер-клас «Сучасні форми театрального мистецтва у роботі з підлітками: досвід та результат» для учасників заходу провела Рената Гафурова, режисер-постановник, керівник творчої експериментальної майстерні Чернігівського обласного театру ляльок імені Олександра Довженка, лауреат обласної премії імені Михайла Коцюбинського.

          Досвід роботи «Соціальний театр: шлях від ідеї до практичного втілення» презентувала присутнім Марина Каранда, доцент кафедри філософії та культурології Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, кандидат філософських наук, керівник студентського соціального театру «EX LIBRIS», лауреат міжнародної літературно-мистецької премії ім. Пантелеймона Куліша.

          Майстер-клас «Соціальний театр: практичне та художнє втілення драматичного матеріалу» провела Мирослава Витриховська, акторка Чернігівського обласного молодіжного театру, провідний майстер сцени.

          Насамкінець освітяни обговорили положення про обласний фестиваль дитячих театральних колективів «те-Арт-соціо», проведення якого заплановано навесні 2019 року з метою запобігання проявам агресії та антисоціальної поведінки в підлітковому та молодіжному середовищі, виховання у школярів загальнолюдських цінностей, формування у них моральних якостей, громадянської активності, милосердя та людяності засобами сценічного мистецтва.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/