Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Ми – проти булінгу!

          У рамках проекту «Я маю право» та Всесвітнього дня дитини на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва відбувся лідерський форум «Недитячі сутички».

          У заході взяли участь представники Міського  учнівського  Парламенту та  Головного територіального Управління юстиції у Чернігівській області.

          Під час форуму присутні мали змогу отримати відповіді на запитання стосовно попередження та запобігання насильства з боку однолітків.

          Начальник Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи правової освіти Людмила Кузьміна ознайомила дітей із правовим аспектом цієї проблеми і надала довідкову інформацію, за якою діти можуть отримати психологічну й юридичну підтримку. 

          Цікавим та інтерактивним був виступ начальника відділу систематизації законодавства правової освіти Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи правової освіти Світлани Тряпової, яка запропонувала перегляд з обговоренням мотиваційного фільму за участю відомого світового психолога-мотиватора Ніка Вуйчича.

          Також для вихованців гуртка  «Моя  Україна»  проведено тренінг «Знай свої права – виконуй свої обов’язки», у ході якого діти, виконуючи вправи «Витинанка», «Аукціон», «Порушення вправ казкових героїв», «Робота з картками»,  «Інформаційне повідомлення», ознайомились із поняттями «Право», «Обов’язки»,  «Конвенція», «Декларація», «Закон», «Булінг»,  встановили нерозривний зв‘язок між  своїми правами та обов’язками, навчилися опрацьовувати статті  «Конвенції ООН про права дитини».

          Зустріч завершилася теплим обміном вражень та побажань щодо подальшої співпраці.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/