Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Врятуймо природу разом!

          У рамках проекту «Адаптація на основі екосистем та сталий регіональний розвиток» 23 листопада 2018 року Деснянський біосферний резерват у співробітництві з Центром економіки Університету сталого розвитку м. Еберсвальде (Німеччина) та Фондом Міхаеля Зуккова організував семінар для жителів Деснянського біосферного резервату на базі районного методичного кабінету дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти відділу освіти Новгорода-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області.

          Захід провели німецько-українські партнери Кевін Мак,  Юдіт Клойбер, Інна Романн,  Анатолій Смалійчук. Також в обговоренні взяли участь в.о. голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Біла, представники органів місцевого самоврядування, освітяни, громадськість району.

          Учасниками семінару розглянуто питання про ризик стихійних лих, можливість адаптації природи та людей до змін клімату.

          Суспільство нової доби має демонструвати відповідальну екологічну поведінку, тому особливу увагу приділено аспектам впливу теперішніх та майбутніх змін клімату на життя та ведення господарств.

          Пам’ятаймо, тільки разом ми зможемо зробити навколишнє середовище збалансованим і гармонійним!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/