Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Творчий звіт аматорського танцювального колективу «Намистинки»

          09 листопада 2018 року в Комарівському будинку культури відбувся творчий звіт танцювального хореографічного колективу «Намистинки».

          Концерт ще не розпочався, а в глядацькій залі ніде було яблуку впасти, бо на святковій сцені цього дня виступали танцювальний колектив «Намистинки» Комарівської ЗОШ-інтернату І-ІІ ст., заслужений артист України Дмитро Андрієць, співачки Валентина Панас та Ольга Зеленська.

          Із вітальним словом до присутніх звернулася заступник начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Олена Соронович та вручила почесні грамоти керівнику колективу «Намистинки» Олені Шнейдер і педагогу-організатору Галині Троєцькій.

          Олена Сергіївна – талановитий керівник та майстер своєї справи, адже всі зусилля спрямовує на постійний розвиток: пошук нових форм, методів роботи в культурно-мистецькому напрямі та узагальнення й поширення здобутого досвіду.

          Її вихованці не тільки 5 років радують шанувальників, а й є неодноразовими переможцями і призерами районних, обласних та всеукраїнських конкурсів. Олена Шнейдер вважає, що вміння знаходити обдарованих дітей – талант, розвинути їхні здібності – мистецтво, але найважливіше – це любов до дитини, бо без неї всі зусилля є марними!

          Упродовж всього концерту глядачі насолоджувалися красою й неповторністю номерів колективу «Намистинки», нагороджуючи юних танцівниць бурхливими оплесками.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/