Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Засідання Ради директорів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації Чернігівської області

          15 листопада 2018 року відбулося засідання Ради директорів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації Чернігівської області на базі Чернігівського кооперативного коледжу Чернігівської облспоживспілки.

          У ході засідання начальник Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький поінформував присутніх про підсумки вступної кампанії 2018 року, зміни у мережі та стан фінансування закладів освіти області, звернув увагу на важливість питання підготовки молодших спеціалістів закладами фахової передвищої освіти для регіонального ринку праці та шляхи співпраці з роботодавцями.

          Одне з основних завдань сучасного директора – сформувати готовність педагогів до інноваційних викликів та постійного вдосконалення. Адже реформа – це, звичайно, мультимедійне, програмне, технічне забезпечення, але, перш за все, це новий учитель.

          Під час засідання Віктор Радченко, голова Ради директорів ВНЗ I-II рівнів акредитації Чернігівської області, проаналізував результати роботи обласних методичних об’єднань та окреслив завдання на 2018-2019 навчальний рік.

          Директор Чернігівського кооперативного коледжу Віктор Мащенко презентував сучасний стан та перспективи розвитку закладу відповідно до вимог чинного законодавства.

          Спільними зусиллями присутніх на чолі з Віктором Радченком затверджено результати рейтингу оцінювання основної діяльності закладів фахової передвищої освіти області за 2017-2018 н.р.

          Наприкінці засідання бажаючі мали можливість поставити питання та отримати відповіді від доповідачів у форматі «Вільний мікрофон».

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/