Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ВІЗИТ НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДО НІЖИНСЬКОГО АГРОТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ

          14 листопада у Відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний коледж» відбулася зустріч педагогічного колективу з начальником Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації  Миколою Конопацьким. Під час спілкування з викладачами коледжу обговорювалися питання реформи освіти, шляхи вдосконалення освітнього процесу, фінансування закладів фахової передвищої освіти.

          Начальник Управління акцентував увагу присутніх на необхідності модернізації матеріально-технічної бази закладів освіти з метою підготовки конкурентоспроможних фахівців на ринку праці, інформував про стан і перспективи розвитку освітньої галузі області та окреслив шляхи подальшої співпраці.

          Було вручено диплом лауреата Премії імені Георгія Вороного Миколі Новікову, голові циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, викладачу вищої категорії, викладачу-методисту, за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки та сумлінну працю в галузі вищої освіти Чернігівщини в ім’я незалежної України.

          Вітаємо Миколу Григоровича та бажаємо подальших успіхів на освітянській ниві.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/