Анонси
     

     






           
           

          Назад

          12 листопада в Чернігівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського за участю начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Миколи Конопацького та ректора Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського Анатолія Заліського презентовано сучасну інноваційну тренінгову аудиторію з мультимедійним обладнанням. Дана аудиторія відповідає сучасним вимогам та основним положенням Концепції реалізації державної політики в сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

          Микола Конопацький акцентував увагу на деяких питаннях надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти концепції  «Нова українська школа».

          Анатолій Заліський звернув увагу на те, що освітній простір Нової української школи не обмежується на питаннях ергономіки. Організація сучасного освітнього простору навчальної аудиторії потребує широкого використання нових ІТ технологій, нових мультимедійних засобів навчання.

          Сучасні можливості тренінгової аудиторії презентували Андрій Сук, старший викладач кафедри природничо-математичних дисциплін та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті та Віктор Бурнос, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/