Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ХХІ сессія обласної Ради старшокласників

          01 листопада 2018 року в рамках відзначення 100-річчя позашкільної освіти в Україні на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва проведено ХХІ сесію обласної Ради старшокласників із теми «Учнівське самоврядування, як чинник формування акмеологічного простору освітнього закладу».

          Майже з усіх районів та громад області приїхали лідери шкільного самоврядування (26 делегатів), щоб сформувати механізми участі дітей у прийнятті державних рішень та навчити впливати на ефективне впровадження реформ, які стосуються  дитячих та молодіжних проблем.

          У рамках заходу робота відбувалася в активностях «Екопарламент», «Молодіжні громадські ініціативи» та «Стоп булінг».

          Координаторка громадської організації «Let'sdoit, Ukraine» в Чернігівській області Вікторія Богдан під час активності «Екопарламент» ознайомила дітей з екологічними проектами, які діють в Україні та за її межами, а також дала майстер-клас зі створення екоакцій.

          З цікавими пропозиціями щодо питань молодіжної демократії ознайомила модераторка активності «Молодіжні громадські ініціативи» Надія Кривопаленко. 

          Профілактика насильства – одна з нагальних і хвилюючих тем сьогодення, оскільки на сьогодні булінг набуває неабияких масштабів серед молоді. Тому активність «Стоп булінг» працювала над вирішенням та подоланням першопричин конфлікту.

          Кульмінацією заходу стала «Академія творчості», яка об’єднала майстер-класи з вокалу, хореографії, образотворчого мистецтва та аквагрима. Діти з задоволенням виконали всі завдання та здали загальний творчий іспит у вигляді флешмобу «Я – майбутнє України».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/