Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Вечір запитань і відповідей «Чернігівська Мала академія наук у моєму житті»

          01 листопада 2018 року в ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» до 100-річчя позашкільної освіти в Україні проведено вечір запитань і відповідей «Чернігівська МАН у моєму житті».

          У цей день до закладу завітали випускники минулих років – переможці III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України: студент Чернігівського національного технологічного університету Андрій Димерець, студент Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка Іван Баран, студент Чернігівського національного технологічного університету та Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка Павло Нагорний.

          Випускники закладу розповіли, яку роль у їхньому житті відіграла Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді, висловили слова подяки за набутий досвід науково-дослідницької діяльності.

          За високі досягнення на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України Іван Баран і Павло Нагорний були відзначені стипендією Президента України, а Андрій Димерець за досягнення під час навчання в Чернігівському національному технологічному університеті – стипендією від президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

          Гуртківці були приємно вражені високими досягненнями випускників ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді».

          Вечір запитань і відповідей пройшов у дружній дискусії й теплій атмосфері. Під час заходу вихованці гуртків не тільки дізналися про історію виникнення та розвитку позашкільної освіти в Україні, а й пересвідчилися, що займаючись науково-дослідницькою діяльністю в гуртках ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді», вони отримують широкий простір для розвитку творчого та інтелектуального потенціалу.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/