Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, закладів освіти області, педагогічних, науково-педагогічних та студентських колективів!

          Інформуємо, що Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» разом з Литовською громадською організацією «Від серця до серця» та Естонською громадською організацією «Серце до серця» з 10 до 17 грудня 2018 року планується міжнародна культурно-освітня поїздка «Європейська єдність» до Польщі, Литви, Латвії, Естонії та Фінляндії.

          Мета поїздки – розвиток волонтерського руху, відвідування медичних, навчальних закладів, обговорення перспективи реалізації спільних міжнародних гуманітарних проектів, а також ознайомлення з культурною спадщиною європейських країн.

          Взяти участь у зазначеній поїздці запрошуються представники районних, міських адміністрацій, органів місцевого самоврядування, соціально-гуманітарної сфери, співробітники, студенти закладів освіти, лікарі, громадські активісти тощо.

          Витрати на проживання, харчування та проїзд передбачаються за рахунок учасників поїздки.

          Для оформлення шенгенських віз (крім власників біометричних паспортів) до 10 листопада 2018 року необхідно надіслати документи (перелік додається) до Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» за адресою: 03062, м. Київ, вул. Щербаківського, 31/40, офіс 62 або надати особисто після попередньої реєстрації за телефонами: 044-501-01-15, 067-407-77-98, 050-447-49-68,097-908-52-28, 093-214-64-17.

          ПЕРЕЛІК документів, необхідних для оформлення шенгенської візи (крім власників біометричних паспортів). Орієнтовний план міжнародної поїздки «Європейська єдність»

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/