Анонси
     

     






           
           

          Назад

          День юного натураліста

          26 жовтня 2018 року в комунальному закладі «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» відбувся «День юного натураліста».

          Для дітей організовано екскурсію «Екзоти станції», під час якої відвідали куточок живої природи, кімнату-музей економного та бережливого ставлення до хліба, контактний міні-зоопарк. Гості також ознайомилися з експонатами виставок дитячих робіт «Екологічний дизайн», експозицій «У витоків юннатівського руху» (з історії роботи закладу), «Світ у краплині води».

          Для найменших школярів, які тільки-но починають навчання в гуртках еколого-натуралістичного профілю станції натуралістів, організовано і проведено урочисту посвяту в юннати та вручено пам’ятки юнната.

          Серед запропонованих майстер-класів школярі відвідали й такі: «Осінній леп-бук», «Чарівні листочки», «Аплікація з крупи або насіння», «Мої улюбленці».

          На завершення заходу гості оформили плакат «Юннат – це на все життя», на якому зобразили свої враження від свята та побажання.

          Задоволені, з піднесеним настроєм, із сувенірами та поробками, виготовленими власними руками на майстер-класах, діти залишали станцію натуралістів із бажанням повернутися.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/