Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Прес-реліз щодо проведення семінару з теми «Навчання та превентивне виховання учнівської молоді на сучасному етапі взаємодії закладів професійної (професійно-технічної) освіти та закладів освіти інтернатного типу області»

          31 жовтня 2018 року на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського відбувся спільний семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи та працівників психологічної служби закладів професійної (професійно-технічної) освіти та закладів освіти інтернатного типу області з теми «Навчання та превентивне виховання учнівської молоді на сучасному етапі взаємодії закладів професійної (професійно-технічної) освіти та закладів освіти інтернатного типу області».

          У заході взяла участь Олена Антоненко, директор обласного центру практичної психології та соціальної роботи, яка зосередила увагу присутніх на психологічному супроводі дітей із девіантною поведінкою. Тетяна Головешкіна, заступник директора навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернігівській області окреслила основні напрямки виховної роботи у закладах професійної (професійно-технічної) освіти. Людмила Гризлова, провідний спеціаліст Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, зупинилась у своєму виступі на основних аспектах навчання учнів з особливими освітніми потребами  в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області.

          Олена Порошина, головний дитячий лікар-психіатр Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні озвучила проблему «Суїцид як деструктивна поведінка особистості». Олег Шарпатий, майор поліції, старший інспектор відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного Управління Національної поліції у Чернігівській області окреслив шляхи подолання злочинності в молодіжному середовищі. Заступник директора з навчально-виховної роботи Сновського вищого професійного училища лісового господарства Людмила Медведкіна розповіла про реальність та виклики професійного навчання учнів з особливими освітніми потребами у Сновському вищому професійному училищі лісового господарства, а практичний психолог закладу Світлана Забаровська - про здійснення психологічного супроводу здобувачів освіти.

          Оксана Ланько, класний керівник Чернігівського професійного будівельного ліцею та працівники психологічної служби Чернігівського вищого училища побутового обслуговування Анна Шаш, Юлія Брагинець презентували реалізовані проекти співпраці учнівської молоді закладів профтехосвіти з закладами освіти інтернатного типу та громадськими організаціями.

          Учасники семінару за круглим столом обговорили нагальні проблеми, шляхи взаємодії закладів професійної (професійно-технічної) освіти та закладів освіти інтернатного типу.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/