Анонси
     

     






           
           

          Назад

          День цивільного захисту у Ніжинському медичному коледжі

          10 жовтня 2018 року у Ніжинському медичному коледжі відбулися спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту.

          Головними завданнями заходу було удосконалення співробітниками та студентами практичних навичок щодо дій в умовах надзвичайних та екстремальних  ситуацій, перевірка практичної здатності студентів діяти за сигналами оповіщення цивільного захисту, відпрацювання гасіння осередку пожежі первинними засобами пожежогасіння та надання долікарської медичної допомоги постраждалим під час надзвичайних ситуацій.

          Під час тренувань відбулася навчальна евакуація студентів та співробітників коледжу. Рятувальники шістнадцятої державної пожежно-рятувальної частини четвертого державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області провели евакуацію «постраждалих» через вікно ІІ поверху та головний вхід, продемонстрували гасіння осередку пожежі первинними засобами пожежогасіння, а студенти випускних груп надавали долікарську медичну допомогу постраждалим під час пожежі через отруєння чадним газом, з травмою кінцівок та кровотечею.

          Таке тренування проведено з метою попередження та недопущення надзвичайних ситуацій, які можуть загрожувати життю та здоров’ю учасників навчально-виховного процесу.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/