Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Козацькому роду нема переводу!

          11 жовтня 2018 року з нагоди святкування Дня захисника України та Дня українського козацтва в Гончарівській гімназії  відбулися спортивно-розважальні змагання «Козацькі забави».

          У заході взяли участь три команди Гончарівської гімназії  «Запорожці», «Нащадки козаків», «Січові стрільці» та одна команда Центру соціально-психологічної реабілітації дітей с. Хмільниця «Козаки».

          Емоційну, запальну естафету провели директор Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар та його заступник Ігор Саченко. Стипендіат Національного олімпійського комітету Марія Паршукова ознайомила присутніх з інформацією щодо історії спорту та олімпійського руху.

          У запеклій боротьбі, з невеликим відривом, перемогу виборола команда «Запорожці», ІІ місце посіла команда «Нащадки козаків», а ІІІ – команда «Січові стрільці».

          Кожна команда отримала грамоти, медалі та подарунки. Також колективи Гончарівської селищної ради та Гончарівської гімназії підготували солодкі подарунки для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей с. Хмільниця.

          На святі панувала атмосфера азарту та веселого сміху, переможців і переможених не було, а перемогла дружба, братерство і взаємодопомога!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/