Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського

          28 вересня в Україні та світі відзначають 100-річчя від дня народження людини, творчість якої – це унікальне явище в українській і світовій педагогіці. Видатний педагог Василь Олександрович Сухомлинський 22 роки був директором Павлиської школи, до його думок прислухалися, його любили та поважали.

          В організації освітньої та науково-методичної роботи Козелецького будинку творчості дітей та юнацтва педагогічні працівники використовують  оригінальні методи, прийоми, форми навчання та виховання, спрямовані на розвиток творчих, розумових та фізичних здібностей, які запропонував великий педагог.  Наприклад, впровадження в практику «уроків мислення» серед природи, які проходять в атмосфері співробітництва і творчості.

          «Через казку, фантазію, гру, через неповторну людську творчість – вірна дорога до серця дитини», – наголошував Василь Сухомлинский. 

          Прислухаючись до ідей видатного педагога, в останні дні вересневого тепла методист Тетяна Крафт у співтворчості з педагогом-організатором закладу Лідією Клепець для вихованців Козелецького будинку творчості дітей та юнацтва і учнів молодших класів Козелецької гімназії №1 організували «Свято осені», під час якого діти інсценізували казку Василя Сухомлинського «Як їжачок до зими готувався».

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/