Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Уроки доброти в комунальному закладі «Чернігівська обласна станція юних натуралістів»

          04 жовтня 2018 року в комунальному закладі «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» проведено цикл уроків доброти.

          Уроки доброти «Тварини  - наші друзі» відбулися з вихованцями гуртків «Основи екологічних знань», «Юні валеологи», «Юні друзі природи», а також із відвідувачами станції – пацієнтами дитячого протитуберкульозного санаторію «Зелений гай».

          Педагогами станції було проведено мультвікторину, фізкультхвилинку, бесіди з історії дружби людини і тварини та майстер-класи з виготовлення паперових тваринок на тему «Наші домашні улюбленці».

          Для юннатів гуртка «Основи екологічних знань» проведено виховний захід «Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». Діти дізналися багато нового та цікавого про тварин, які їх оточують, узяли участь у вікторинах, рухливих іграх, переглянули виступ цвергпінчерів Леськи та Ріди, вивчили правила утримання собак у місті.

          Також педагогічні працівники Чернігівської обласної станції юних натуралістів ознайомили дітей із проблемою безпритульних тварин та зі шляхами гуманного вирішення цього питання.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/