Анонси
     

     






           
           

          Назад

          «Від роду і до роду збережемо традиції народу»

          11-12 жовтня 2017 року комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» на базі літературно-меморіального музею-заповідника М.М. Коцюбинського проводить обласний зліт переможців обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережемо традиції народу».

          Урочисте відкриття заходу розпочалося літературно-музичною композицією «Ми українці – нація прадавня» за участю вихованців позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді», дитячого ансамблю пісні «Забава» при комунальному вищому навчальному закладі «Чернігівське музичне училище імені Л.М. Ревуцького» Чернігівської обласної ради.

          Із вітальним словом до присутніх звернулися директор комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» Петро Степовик, заступник директора з наукової роботи літературно-меморіального музею-заповідника   М. М. Коцюбинського Наталія Коцюбинська.

          На святі лунали патріотичні пісні та вірші про українську родину та рідну Батьківщину, які прославляють самобутню українську культуру, звичаї та традиції. Усім присутнім було представлено відео-презентації, присвячені ремеслам та народним майстрам Чернігівського краю, відеозвіти учасників зльоту про свою участь у краєзнавчо-патріотичній акції та художньо-творчі роботи.

          Дитячі роботи, представлені на виставці «Від роду і до роду збережемо традиції народу», вразили оригінальністю та майстерним вираженням національного колориту завдяки вмілому використанню художньо-естетичних засобів.

          Переможців конкурсу та їх керівників нагороджено почесними грамотами Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, дипломами та подарунками.

          Для учасників зльоту підготовано насичену програму. 11 жовтня вони здійснили екскурсійну подорож до с. Москалі Чернігівського району «Родина – стовбур дерева міцного!» та ознайомилися з колекцією старожитностей родини Юрія Дахна - народного майстра, члена спілки краєзнавців України.

          12 жовтня заплановано екскурсійну подорож до м. Ніжина «Ніжинська старовина» з відвідуванням музейного комплексу при Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя.

          Вітаємо переможців та бажаємо подальших звершень!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/