Анонси
     

     






           
           

          Назад

          У добру путь, призовники!

          11 жовтня 2018 року громада міста Чернігова урочисто провела 50 призовників до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.

          Понад 1000 учнів закладів загальної середньої освіти міста Чернігова, вихованці Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді, гуртківці обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, батьки та рідні майбутніх захисників зібралися біля пам’ятного знаку Борцям за волю і Незалежність України.

          Розпочалися урочистості козацькою вокально-хореографічною композицією у виконанні академічного народного хору.

          З напутніми словами до юнаків, які поповнять ряди Збройних Сил України, звернулися заступник голови обласної державної адміністрації, голова Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації Наталія Романова, полковник, військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату Олександр Криворучко та представники громадських організацій міста.

          На знак пам’яті та пошани до захисників України курсанти Академії Державної пенітенціарної служби поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України».

          Оскільки за давньою українською традицією головним оберегом проводів до армії завжди було і залишається материнське благословення, тож представниці обласної громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» вручили призовникам символічних янголів-охоронців.

          Благословив призовників на щасливу службу настоятель храму Святої Великомучениці Катерини Української Православної церкви Київського Патріархату протоієрей Роман Кіник.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/