Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, закладів освіти області, педагогічних та учнівських колективів!

          Інформуємо, що Центр «Розвиток КСВ» за підтримки Mondelëz International Foundation. Інформаційний партнер - Інститут модернізації змісту освіти МОН України реалізує унікальну програму «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», що впроваджуватиметься у 2018-2019 навчальному році.

          Програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров'я.

          Пілотний проект Програми відбувався протягом квітня-червня 2018 року та охопив 73 заклади загальної середньої освіти Києва, Київської і Сумської областей. Навчальні заклади реалізували міні-проекти на тему здорового способу життя. П'ятьом найактивнішим було присуджено гранти на закупівлю обладнання для STEM*- лабораторій (*STEM: S-science, T-technology,     E-engineering, M-mathematics).

          У цьому навчальному році учасниками можуть стати середні навчальні заклади з усієї України. Протягом періоду Програми плануються різноманітні активності, присвячені спорту, харчуванню та здоровому дизайну. У фіналі Конкурсу комісія обере п’ять найактивніших навчальних закладів, які отримають гранти на суму від 25 000 до 130 000 грн.

          Старт Програми запланований на 15 жовтня, а реєстрація триватиме до 8 жовтня 2018 року.

           

          Довідка про програму ««Healthy Schools» заради здорових і радісних школярів».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/