Анонси
     

     






           
           

          Назад

          V Ювілейна міжнародна науково-практична конференція «Наукова еліта у розвитку держав. День позашкілля»

          25-26 вересня 2018 року творча група позашкільників Чернігівщини в складі Мельниченко І.О., директора Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, Лещенко Н.П., директора Чернігівської Малої академія наук учнівської  молоді, Трегубової Л.А., директора Чернігівської обласної  станції юних натуралістів узяли участь у V Ювілейній  міжнародній науково-практичній конференції «Наукова еліта у розвитку держав. День позашкілля».

          Основною метою конференції було обговорення стратегічних питань розвитку освіти і науки, розширення міжнародного партнерства.

          З вітальним словом до позашкільників звернулися заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей, академік НАН України Віктор Бар’яхтар, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, голова Державної служби якості освіти України Руслан Гурак, президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти, ректор Інституту екології економіки і права Олена Биковська та інші.

          2018 рік – рік, коли позашкілля відзначає своє 100-річчя. До цієї ювілейної дати педагогічні колективи закладів позашкільної освіти підійшли зі значними здобутками та, головне, із грандіозними планами щодо модернізації та реформування цієї важливої галузі освіти. На конференції проведено роботу секцій: «Наукова еліта і позашкільна освіта у розвитку держав», «Наукова еліта і соціально-гуманітарний розвиток держав», «Наукова еліта і економіко-правовий розвиток держав», «Наукова еліта і екологічний розвиток держав», «Наукова еліта і Мала академія наук».

          Також у рамках заходу відбувалося обговорення проектів нормативно-правових документів у сфері позашкільної освіти, стендові презентації та наукові дискурси.

          Під час вручення сертифікатів і підбиття підсумків конференції організатори зазначали, що поданих і озвучених на заході ідей, пропозицій і діючих освітніх інновацій вистачить для аналізу, опрацювання та імплементації до наступного Дня позашкілля, святкувати який через рік будуть тільки разом.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/