Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Зустріч Президента України з працівниками освітньої галузі з нагоди Дня працівників освіти

          04 жовтня 2018 року відбулася зустріч Президента України з працівниками освітньої галузі з нагоди Дня працівників освіти у Маріїнському палаці м. Києва.  

           У заходах узяла участь делегація педагогічних працівників Чернігівської області під керівництвом Олени Соронович, заступника начальника Управління освіти і науки обласної державної адміністрації.

                   Під час урочистостей  Президент Петро Порошенко звернувся до присутніх з найщирішими вітаннями та побажав учителям, учням, викладачам і студентам наснаги і творчих злетів.

          Глава держави наголосив: «Ми можемо створити освіту, що сформує у кожної дитини упевненість у собі, любов до Батьківщини, повагу до оточуючих, здатність реалізувати себе.  Давайте мотивувати вчителів і учнів. Вони зроблять Україну великою, успішною і сильною».

          До привітань  освітянам долучилась Перша Леді  Марина Порошенко.  Пані Марина подякувала педагогам за важливу та відповідальну працю, наголосила на тому, що учитель був і залишається основним провідником позитивних змін у державі.

          За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм Глава держави вручив освітянам державні нагороди.

          Почесне звання «Заслужений вчитель України» присвоєно нашій колезі, учителю трудового навчання Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій Прилуцької міської ради Чернігівської області Наталії Дротянко.

                   Щиро вітаємо з професійним святом усіх, хто присвятив своє життя навчанню та вихованню підростаючого покоління! Нехай ваша праця завжди буде натхненою, результативною, успішною. Хай оптимізм та невичерпна енергія будуть вірними супутниками, а життя - багатогранним і яскравим.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/