Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Участь освітян Чернігівщини у заходах з нагоди відзначення Всеукраїнського дня дошкілля

          Традиційно Міністерством освіти і науки України організовано відзначення Всеукраїнського дня дошкілля, яке відбулось 28 вересня 2018 року в місті Києві.

          У заходах узяли участь делегація освітян Чернігівської області у складі представників Управління освіти і науки обласної державної адміністрації, Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського та педагогічних працівників області.

          Під час урочистостей у відеозверненні Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич привітала дошкільників з Всеукраїнським днем дошкілля, подякувала за їх відданість професії та побажала натхнення, творчої наснаги і сил для нових звершень. «Я пишаюся українськими вихователями, тому що українське дошкілля посідає дуже поважне місце серед систем дошкілля різних країн світу!», – наголосила Лілія Михайлівна.

          Також привітали працівників закладів дошкільної освіти Перший заступник Міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець та ректор Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова Віктор Андрущенко.

          На заході було організовано виставку-ярмарок новинок програмно-методичної літератури, фахових періодичних видань для дітей та педагогів, виставку дипломних робіт та презентацій результатів наукових досліджень студентів спеціальності «дошкільна освіта».

          Також проведено секції з питань дошкільної освіти: «Дитина у сучасному світі: допоможемо дитині відчувати себе успішною», «Гра як інструмент, механізм та спосіб підготувати дитину сьогодні до світу завтра», «Врахування особливостей розвитку дітей з інтелектуальними порушеннями в умовах інклюзивного закладу освіти», «Наступність поколінь», «Здоров'я дитини та педагога: сучасні здоров'язбережувальні технології», «Професійне та емоційне вигорання: як зберегти психоемоційне здоров'я медпрацівника», «Автономія закладу дошкільної освіти – від задуму до успішного втілення».

          Традиційно відбулось нагородження кращих представників дошкільних закладів освіти України. З Чернігівщини грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджено Надію Журман, вихователя-методиста комунального дошкільного навчального закладу «Лісова казка» Гончарівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області, подякою Міністерства освіти і науки України нагороджено Аллу Зозулю, вихователя-методиста дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №17 «Перлинка» комбінованого типу Ніжинського району Чернігівської області.

          Приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників закладів дошкільної освіти і бажаємо нових професійних досягнень!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/