Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, закладів позашкільної освіти, вихованців позашкільних закладів та їх батьків

          До 100-річчя позашкільної освіти проводиться Всеукраїнський проект «Країна – Позашкілля». У рамках проекту громадськість буде ознайомлено з роботою позашкільних закладів: палаців, будинків культури, станцій, клубів, центрів дитячої та юнацької творчості, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, шкіл мистецтв, студій, бібліотек, оздоровчих таборів, викладачів, вихователів, талановитих дітей та інших.

          Захід проходить за підтримки та участі народних депутатів України, представників Адміністрації Президента України, Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти, Міністерства освіти і науки України, органів державного управління та місцевого самоврядування, громадських об’єднань, закордонних партнерів та інших.

          У рамках проекту готується збір інформаційних матеріалів для випуску видання «Енциклопедія позашкільної освіти», яке буде випущено у книжному та електронному варіанті.

          Організатори проекту – ГО «Спілка освітян України», УІВЦ «Галактика», Спілка педагогів Грузії, Польсько-українське культурно-просвітницьке товариство «Криниця», звертаються з проханням долучитись до підготовки Всеукраїнського проекту, надати перелік закладів, установ, колективів, викладачів, керівників, обдарованих дітей та інших, хто має значні напрацювання та успіхи в позашкільній роботі на електронну адресу УІВЦ «Галактика»: [email protected].

          Заключна частина Проекту відбудеться в листопаді 2018 року в місті Києві. Кожен учасник  буде індивідуально ознайомлений з Програмою та умовами участі у заході. Додаткова інформація розміщена на сайті, який оновлюється упродовж підготовчої роботи та офіційно буде існувати в інтернет-мережі: www.galaktika2005.wixsite.com/education2018.

          Звертаємо увагу, що участь у проекті не є безкоштовною (умови участі освітян у проекті «Країна – Позашкілля» додаються).

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/