Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Всеукраїнський зліт учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань.

          11-13 вересня 2018 року у Тернопільській області відбувся Всеукраїнський зліт учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань.

          У заході взяли 18 команд зі всієї України. Команду Чернігівської області представляли вихованці комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» - Олена Сандул та Анна Пінчук.  

          У рамках заходу було проведено:

          - відкритий захист науково-дослідницьких робіт у секціях: «Рослинництво», «Овочівництво», «Садівництво», «Тваринництво»;

          - презентацію виставки «Щедрість рідної землі»;

          - педагогічні читання «Компетентнісний підхід у роботі учнівських аграрних об’єднань та їх роль у допрофесійній орієнтації школярів» для керівників делегацій.

          За перемогу у захисті науково-дослідницької роботи Сандул Олена, вихованка гуртка «Юні квітникарі-аранжувальники», нагороджена грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

          За активну участь у виставці-презентації «Щедрість рідної землі» гуртківці також нагороджені грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді». 

          Тетяна Бицько, керівник делегації, отримала сертифікат педагога-учасника педагогічних читань «Компетентнісний підхід у роботі учнівських аграрних об’єднань та їх роль у допрофесійній орієнтації школярів».

          За загальними підсумками ІІ етапу Всеукраїнського зльоту трудових аграрних об’єднань команда комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» стала переможцем та нагороджена дипломом ІІІ ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

          Окрім того, учасники заходу взяли участь в екскурсії до компанії «Агропродсервіс» (с. Настасів, Тернопільський район), Національного заповідника «Замки Тернопілля», зокрема, Збаразького замку, та поклали квіти до пам’ятника Небесній Сотні на Площі Героїв Євромайдану.

           

          Вітаємо юних аграріїв та бажаємо подальших успіхів!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/