Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Рада самоврядування Ніжинського медичного коледжу на Форумі молодіжних ініціатив «CoolТИватор іDей»

          12 вересня 2018 року голова Студради Ніжинського медичного коледжу Єлена Ющенко та заступник голови Анастасія Ткаченко стали учасниками Форуму молодіжних ініціатив «CoolТИватор іDей».

          Метою заходу було сприяння участі молоді м. Ніжина в різних сферах життя громади, ознайомлення зі спектром сучасних перспективних можливостей для само- та взаєморозвитку, а також активізація учнівського та студентського самоврядування.

          Розпочався захід із вітальних слів заступника міського голови м.Ніжина  Ігоря Алєксєєнка, ректора Ніжинського державного університету Олександра Самойленка та представника молодіжного проекту U-Report Ростислава Корсуна.

          На форумі студентки Ніжинського медичного коледжу взяли участь у панельній дискусії «Можливості від молоді та для молоді» та долучилися до трьох воркшопів: «Як провести студентські роки з користю», «Органи студентського самоврядування Українська асоціація студентів», «Критичне мислення та медіа грамотність».

          Наприкінці Форуму оприлюднено резолюцію про перспективні напрями діяльності на наступний рік в рамках реалізації молодіжної політики та програми «Молодь Ніжина» на період до 2020 року.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/