Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Нові досягнення Дитячої інформаційної агенції «Крила»

          Плідним виявився початок фестивальної осені для Дитячої інформаційної агенції «Крила» Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

          З 05 до 08 вересня у Харкові відбувався Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль «Дитятко», фіналістом якого стала радіоробота «Із Довженкової криниці», створена вихованцями Дитячої інформаційної агенції «Крила». На фестиваль завітали діти не тільки з України, а й із Тайвані, Туреччини та Білорусі. Учасникам він запам’ятається надовго, адже організатори подбали, щоб у дітей не залишилося жодної хвилинки для нудьги та смутку.

          09-го вересня, у День українського кіно, у Києві відбувся 27-й Міжнародний дитячий, молодіжний фестиваль аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела». Професійне журі відзначило 5 робіт Дитячої інформаційної агенції «Крила».

          Дипломи лауреатів  отримали  інформаційна програма «Ми любимо Шевченка» та культурно-мистецька передача «Він був одним із нас»  про колишнього гуртківця Палацу Євгена Бушніна, загиблого на Донбасі під час проведення АТО.

          Дипломантами  конкурсу стали програми «Я – майбутнє України» (документальна публіцистика – про навчально-польові збори старшокласників), « Зміни починаються з тебе» (інформаційна програма – про благодійну акцію «Творити, щоб жити») та «На шляху до мрії»(культурно-мистецька програма – про захоплення театральним мистецтвом гуртківців «СТеМу»).  

          Пишаємося нашими гуртківцями та бажаємо подальших перемог!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/