Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Олімпійський тиждень у закладах освіти Гончарівської громади

          З 10 до 16 вересня в закладах освіти Гончарівської громади проводиться Олімпійський тиждень, присвячений Всеукраїнському Дню фізичної культури та спорту.

          Основна мета заходів – залучення молоді до здорового способу життя.

          Церемонія відкриття Олімпійського тижня розпочалася з урочистої презентації нового футбольного поля зі штучним покриттям в Гончарівській гімназії.

          На святкування завітали почесні гості, педагогічні, учнівські та батьківські колективи.

          Цього дня на новому футбольному міні-полі Олег Канава, тренер-викладач ДЮСШ  ПСТ «Колос» провів товариський матч із міні-футболу між командами смт. Гончарівське,  Михайло-Коцюбинське та Ріпки.

          У напруженій і досить цікавій боротьбі перемогу здобула команда з смт. Гончарівське.  Також під керівництвом тренера Олександра Петренка пройшов матч із флорболу серед учнів Гончарівської гімназії. Переможці та учасники матчів були нагороджені кубками та медалями.

          Керівник Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар для учнів Смолинської ЗОШ  І-ІІ ст. та Гончарівської гімназії провів «Веселі старти». За підсумками змагань усі учасники отримали медалі та подарунки.

          Учитель фізичної культури Гончарівської гімназії Володимир Беда для учнів 10-11 класів провів Олімпійський урок «Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя».

          Учасники олімпійського тижня підтверджують, що спорт є важливим складником загальної культури та здорового способу життя кожної людини. Наставники наголошують, що дуже важливо ще з ранніх років виховувати в дітей любов до спорту, розповідати про його користь, знайомити з його різними видами, залучати до спортивних гуртків і секцій. І хто знає, можливо, згодом серед учасників заходу буде ще не один олімпійський переможець!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/