Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Святкування Дня фізичної культури і спорту

          08 вересня 2018 року в Центральному парку культури та відпочинку м. Чернігова вихованці закладів позашкільної освіти взяли участь у заходах із нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту.

          На відкритті заходу були присутні: директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА, перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш та начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міськради Андрій Дериземля.

          Свято розпочалося урочистим марш-парадом та нагородженням визначних спортсменів.  Також учасники заходу мали унікальну можливість виконати «олімпійську розминку» під керівництвом майстрів спорту.

          Надзвичайно вразили присутніх виступи місцевих творчих колективів.

          Під час майстер-класів презентували улюблені види спорту юні футболісти Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність», спортсмени відділень волейболу, баскетболу, художньої гімнастики Чернігівської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, гуртківці секції спортивного напряму Чернігівського Палацу дітей та юнацтва та секції спортивного туризму Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/