Анонси
     

     






           
           

          Назад

          У Чернігові вперше відсвяткували День Десни

           08 вересня 2018 року в Чернігові вперше відсвяткували День Десни. У сквері імені Б. Хмельницького розгорнули Аqua-містечко.

          До заходу долучилися поважні гості: заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Романова, заступник міського голови Ломако, заступник голови Державного агентства водних ресурсів України Павло Гвозденко.

          Педагогами Чернігівської обласної станції юних натуралістів було організовано роботу майстер-класів із виготовлення оригінальних виробів на річкову тематику.

          Охочі взяли участь в інтерактивній вікторині «Збережемо водойми».

          Відвідувачі освітньо-пізнавальної експозиції «Життя в краплині води»  спостерігали за різними живими мікроорганізмами мікрофауни річки Десна.

          Маленькі дослідники дивувалися від спостереження за тим, як рухає віями інфузорія-туфелька, як б’ється серце планктонного рачка та з подивом розуміли, який великий і загадковий світ нас оточує.

          Своє ставлення до водних об’єктів учасники свята зобразили на плакатах «Збережемо річку для прийдешніх поколінь» та «Наші дії за чисту Десну».

          Педагоги й вихованці Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва також долучилися до свята. Керівник гуртка «Живопис та графіка», вихованці та їхні батьки провели майстер-клас з образотворчого мистецтва на річкову тематику. Усі малюнки були розміщені на «ART-сушці».

          У концертній програмі «Десно моя синьоока» взяли участь вихованці «Зразкового художнього колективу» вокального класу «Натхнення», естрадно-циркової студії «Скоморохи», хореографічного колективу народного танцю «Квітка».

          На завершення заходу відбувся яскравий флешмоб «Збережемо річку для майбутніх поколінь».

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/