Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Оздоровчий табір «Зміна» зігріває турботою дитячі серця

          З 5 до 31 липня на Чернігівщині, у містечку Седнів, в дитячому оздоровчому таборі «Зміна» відпочивають 103 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це вихованці шкіл-інтернатів Чернігівської області. 

           Для таких дітей завжди хочеться зробити все можливе й неможливе, щоб у житті вони відчували щирість та ніжність. А тому завдання вихователів – не просто приглядати за малечею, а  й розважати її.

          Дитина, потрапляючи до табору, відкриває для себе новий світ. Коло друзів, команда, колектив – не порожні слова. Тут не зраджують, не принижують і не залишають непоміченим. Унікальна атмосфера табору дозволяє кожному малюку, дитині, підлітку розкритися в своєму кращому світлі, проявити свої таланти, випробувати свою сміливість, азарт, терпіння. Велика кількість розважальних програм, спортивних змагань, танцювальних марафонів та творчих вечорів сприяють цьому. Деякі з них просто розважальні («Потанцюймо», «Кольоровий квест»), а деякі — тренінгові, що покликані сприяти становленню кожного учасника як особистості та громадянина («Клуб веселих та кмітливих», «Крамниця творчості», «Шануймо традиції»). Не оминули увагою і такі важливі теми, як наприклад, правила дорожнього руху та перша медична допомога.

          Щоб у дітей не залишалося жодної хвилинки для нудьги та смутку, вони два дні відпочивали в розважальних центрах «Базис» та «Дитяча планета».

          За весь час відпочинку діти встигли побувати у чарівному світі сміху, квітів та казок.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/