Анонси
     

     






           
           

          Назад

          В Україні запрацювала гаряча лінія з питань протидії булінгу

          Нещодавно почала діяти гаряча лінія з питань протидії булінгу.
          Батьків просять повідомляти про цькування дітей у школі. На жаль, раніше про цю проблему мало говорили,  та проблему булінгу варто обговорювати, адже з цього починається безпека дитини в школі.

          «Ми маємо багато напрацьованого методичного матеріалу, різноманітних розробок з антибулінгу, але тепер потрібно об’єднати зусилля кожного для того, щоб усе це належно застосовувати....Запобігання булінгу – це передусім державна політика. Ми маємо донести до кожного вчителя усі наші напрацювання, а також підтримувати його, адже ми розуміємо, наскільки це складне питання», – наголосила генеральний директор директорату інклюзивної та позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України Лариса Самсонова.

          Як виявити, чи є Ваша дитина жертвою цькувань у школі, і що робити?

          Відповіді на ці запитання можна отримати безкоштовно за номером 116 000 (гаряча лінія з питань протидії булінгу працює для батьків).

          Примітка.  Булінг – цькування, залякування, агресивне переслідування одного з членів колективу з боку його інших представників. Така поведінка має на меті самоствердитися за рахунок когось, підпорядкувати особистість своїм інтересам або заслужити загальний авторитет. 

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/