Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Чернігівська обласна літня школа для обдарованих та талановитих дітей завершила роботу

          17 липня завершилась робота Чернігівської обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей. Цьогоріч першу зміну проведено в форматі англомовного табору, профіль другої – національно-патріотичне виховання. 80 юнаків та дівчат Чернігівщини стали учасниками літньої школи.

          За три тижні слухачі  побували у різних куточках області, зокрема, здійснили екскурсії до національних історико-культурних заповідників «Гетьманська столиця» (м.Батурин) та «Качанівка» (Ічнянський р-н),  історико-культурнного центру «Вітрила Маклая», відвідали музеї смт Седніва та м. Чернігова.

          Діти стали учасниками проекту «Мій дім – Україна!», творчої лабораторії «Як можна стати успішним в житті», зустрілися з бійцями АТО та волонтерами, представниками громадської організації «Єдина родина Чернігівщини», Північного корпусу, взяли участь в Олімпійському дні, майстер-класах з веслування на човнах «Дракон», навчилися створювати сувеніри своїми руками. Щоденно  проводилися інтерактивні заняття, інтелектуальні та спортивні змагання, творчі конкурси, цікаві квести.

          Про події, що відбувалися в Обласній літній школі, читайте на сайті школи: http://chernigivlss16.blogspot.com/

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/