Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Всі ми літечку радієм – літо всіх маляток гріє!

          Літо –  найсприятливіший період для зміцнення здоров’я, загартування та всебічного розвитку дітей.  Під час літньо-оздоровчого періоду у Вертіївському дошкільному навчальному закладі «Колосок»  Вертіївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області проводиться  повний комплекс оздоровчо-загартувальних заходів, передбачених програмою розвитку дітей дошкільного віку «Українське дошкілля». 
            Вихователі молодших груп Валентина Салівон, Олена Передня та Людмила Легейда протягом літньо-оздоровчого періоду прикладають багато зусиль, щоб діти відпочили та оздоровились. Щоденне загартовування водою, повітрям і сонцем, проведення водних процедур,  веселі ігри з м’ячем, ліплення з піску, спостереження за квітами, аромотерапія приносять радість та задоволення дошкільнята. 
          У середній групі вихователі Алла Андрушко та Олена Салата проводять повний комплекс оздоровчо-загартувальних заходів: ранкову гімнастику на свіжому повітрі, ходіння по траві, камінцях, піску та ребристих поверхнях босоніж, організовують ігри з водою та піском, гімнастику після денного сну, рухливі ігри, загартування сонцем.
          Модель різноманітної діяльності, насиченої рухливими іграми, спостереженнями та загартуванням дітей, реалізують  у старшій групі вихователі Анастасія Пашко та Наталія Залозна. Із дітьми проводяться спеціальні загартувальні процедури: проведення фізичних занять босоніж, ходіння по «доріжці здоров’я», сон при відкритих  вікнах, вправи після денного сну, щоденні фізкультурні заняття на свіжому повітрі, водні процедури та приймання сонячних і повітряних ванн. 
          Вихователі закладу дошкільної освіти  спланували роботу, дотримуючись золотого правила: здоровий сон, правильне харчування та загартування є джерелом для здоров’я дітей.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/