Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Всеукраїнський етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

          Рій «Нащадки Остряниці» з м. Остер Остерської об’єднаної територіальної громади Чернігівської області гідно представив Чернігівщину на ІІІ (Всеукраїнському) етапі гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2018: Наддніпрянська Січ», який проходив з 02 до 15 липня 2018 року на базі філії дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Джерело надії» м. Переяслав-Хмельницький Київської області.

          Учасниками Всеукраїнського етапу гри стали 26 роїв-переможців обласних етапів. Понад 200 здобувачів освіти з усіх областей та столиці України продемонстрували свою творчу майстерність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах обов’язкових та залікових видах змагань, конкурсів, вікторин, рольових та ділових іграх, гутірках, ватрах, концертах тощо.

          Під час змагань «Смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник», «Впоряд», «Квест» юні джури виявили високу військово-прикладну підготовку, практичні навички стрільби, топографічну підготовку, вміння працювати з мапою, використовувати її для тактичних дій на місцевості.

          Вранішня руханка з елементами бойових мистецтв, силові змагання «Лава на лаву», «Перетягування линви», екскурсії та походи довели, що в Україні зростає фізично здорове молоде покоління.

          Рій «Нащадки Остряниці» посів почесне І місце в творчо-мистецькому конкурсі «Ватра», 5 - у конкурсі «Таборування», 7 – у конкурсах «Квест» та «Рятівник», 8 – в інтелектуальному конкурсі «Відун», та отримав диплом Міністерства освіти і науки України і кубок.

          Урочисте закриття ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2018: Наддніпрянська Січ»  відбулось в приміщенні Верховної Ради України після урочистого маршу юних джур вулицями міста Києва.

          Згуртованість учасників ІІІ (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з усіх куточків України стала вагомим підтвердженням того, що Україна – єдина, і всі ми – українці!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/