Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Чемпіонат України з ракетомодельного спорту серед юнаків і дорослих 2018

          20-24 червня 2018 року у м. Дніпро відбувся чемпіонат України з ракетомодельного спорту серед юнаків і дорослих. Одночасно проведено і міжнародні змагання на Кубок М.К. Янгеля. Укотре свою майстерність підтвердили спортсмени Ніжинської станції юних техніків Ніжинської міської ради. У змаганнях наші земляки вибороли перші загальнокомандні місця як серед юніорів, так і серед дорослих спортсменів.

          Серед юніорів взяли участь 7 команд із 5-ти регіонів України. Юнацьку команду Ніжинської СЮТ представляли Антон Петрух, Роман Іванець, Олександр Радченко і Владислав Журавльов. Вони виступили у програмі всіх 9 класів моделей і вибороли 11 дипломів за особисті призові місця, та 8 дипломів за командні призи у різних класах моделей. Чемпіони в особистому заліку – Олександр Радченко, Роман Іванець, Владислав Журавльов. 

          Команда спортсменів, до складу якої ввійшли представники Ніжинської станції юних техніків та Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, виборола перше командне місце серед 11 команд, які прибули на Чемпіонат з 9-ти регіонів України. Дорослі отримали 6 дипломів за командні призові місця у різних класах моделей і 9 за особисті призові місця.

          За результатами змагань була сформована збірна команда України, до якої у повному складі увійшли юніори та двоє дорослих спортсменів – Сергій Труш і Сергій Шуляк. Збірна команда захищатиме першість нашої країни на Чемпіонаті світу у місті Влоцлавек (Польща) із 28 липня-4 серпня 2018 року.

          Від щирого серця вітаємо переможців та бажаємо вдалих стартів та подальших перемог!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/